Minden információ, amelyet ezen az oldalon közlünk, kizárólag információs jelleggel történik, a látogatók könnyebb tájékozódása érdekében. Semmi esetre sem értelmezhető orvosi utasításként vagy tanácsként, semmilyen esetben sem helyettesíti az orvosi konzultációt.

A https://nutriti.hu/ magazin elsősorban szórakoztatási célokat szolgál.

Az oldalon közölt tudományos eredmények nem feltétlenül jelentkeznek minden embernél. Legyen szó pozitív vagy negatív hatásokról.

Nem vállalunk felelősséget öndiagnózison vagy az egyén önállóan kialakított kezelési terve alapján okozott egészségügyi hatásokért. 

A weboldal üzemeltetője, alkalmazottai és képviselője semmilyen formában nem vállal garanciát az oldalra vagy annak tartalmára vonatkozóan. Továbbá nem felelős semmilyen az oldal használatából eredő kárért.
A weboldal használója elfogadja az oldalt és annak tartalmát minden jogi követelés nélkül.
A felelősség kizárása teljeskörű, mindennemű kárra vonatkozik. Beleértve a teljesség igénye nélkül a következőket: kártérítési; közvetlen, közvetett vagy következményes károkat; adatvesztés; bevétel vagy profit kiesés vagy egyéb tulajdonban keletkezett károkért és harmadik féltől származó követelésre.